preloder

zielinski

3dVisuals

zielinski

3dVisuals

mouse

diensten​

diensten

3d Simulatie

Als processen zo omvangrijk zijn dat ze lastig zijn uit te leggen of de uitkomst moeilijk is te voorspellen, simuleert 3dVisuals de werkelijkheid.

lees verder ...
Wat gebeurd als: langdurig regen valt? 20.000 bezoekers op een evenement afkomen? verkeerssituaties ingrijpend veranderen? de plannen van het ontwerpbureau wijzigen? de bouwlocatie bevoorraadt moet worden. Steeds meer scenario's, meer partners en en complexe besluitvorming, maken 3d simulaties [serious games] de overtuigende oplossing. Treffend, efficiënt en pakkend te communiceren met de oplossing 'build-in'
De vragen zijn nooit het zelfde - dus kan ook de presentatie niet iedere keer het zelfde 'plaatje' zijn.

Projectbegeleiding

Tijdens de gehele looptijd van uw project kunt u rekenen op integrale ondersteuning & overkoepelende kennis op het gebied van 3d.

lees verder ...
Overheidsinstanties en bedrijven krijgen steeds vaker met de uitdagingen rond 3d content te maken. De vraag is: Hoe laat zich de 3d informatie op een slimme manier 'oogsten'? Hoe bewaar ik de grip op de productie - 'pipeline'?
3dVisuals - helpt met complexe vraagstukken tijdens de initialisatiefase. - bewaakt de afgesproken doelen tijdens het proces. - levert het ontbrekende stuk maatwerk voor uw product.

3d Models

Met behulp van Autodesk ‘3ds Max Design’ & ‘AutoCAD’ zijn over de jaren models voor de meest uiteenlopende sectoren ontstaan.

lees verder ...
Er zijn 3d gebouwen, 3d stadskernen en 3d landschappen ontstaan, voor gemeenten, architecten en projectontwikkelaars. Er zijn 3d bestanden gemodeld voor industriële vormgevers, reclamebureaus, televisieomroepen en game ontwikkelaars, kortom een breed veld aan opdrachtgevers met ieder zijn eigen vak en 'taal'.
Wat opdrachtgevers allemaal gemeen hebben is de vraag aan 3dVisuals - foto's en film te leveren van objecten tot wijken die (nog) niet bestaan.

Training

Trainingen zijn pas succesvol als deze in uw eigen werkomgeving plaats vinden ... dus komen we naar u toe.

lees verder ...
Verder leren, ontwikkelen nieuwe inzichten ... dat zou dagelijkse kost moeten zijn, maar we nemen ons die tijd maar zelden. Soms moet je een collega uit de praktijk aan het werk zien, en praktijkgerichte voorbeelden zien, om te beseffen wat je allemaal niet [meer] weet.
"Stilstand is achteruitgang, dat is in geen enkele tak van sport zo waar als in de kenniseconomie."

3d Print

Het is duizeling wekkend hoe snel de ontwikkelingen in deze, voor velen nog onbekende markt gaan.

lees verder ...
3d visuals begon met foto's [renderingen] van 3d objecten. Later kwamen film [animaties] en VR omgevingen erbij. De meest recente toevoeging is 3d-print. Niets is voor een klant zo overtuigend als het werkende product. Ontwerpers, architecten en ondernemers maken dus steeds vaker gebruik van hun eigen 3d gegevens door het printen van prototypes en maquettes.
"3dVisuals draagt zorg voor alles - van model tot mock-up, van idee tot "serie 0."

Drone Video

Luchtfotografie is onmisbaar in projecten waarbij het om overzicht gaat - en nu ook voor kleinere projecten.

lees verder ...
Om de 3d simulaties beter op de bestaande omgeving aan te laten sluiten is 3dVisuals begonnen 3d te combineren met drone foto's/video. Ook lenen zich drones uitstekend voor het documenteren van de bouw.
"Als je de overzicht wil blijven behouden van de vooruitgang van grootschalige projecten, moet je soms een paar stappen "achteruit" nemen voor een sprekende foto."

nieuws

werk

stedenbouw

landschap​

architectuur​

commercial

contacten

contacten

info

info

Adres

Dinxperlosestraat65
7122 AH Aalten
Netherlands

GoogleMaps ...

Google Maps

Info

info@zielinski.nl
06.1919.4334
KvK: 34117496

LinkedIn ...

Google Maps

YouTube ...

YouTube

Mail ons

nog vragen?
hier krijg
je antwoord

Mail form ...

ik ben geen robot ...

preloder

Copyright © 2017 zielinski 3dVisuals. All Rights Reserved.

Designed by 3dVisuals Powered by Joomla!

Copyright © 2017 zielinski 3dVisuals. All Rights Reserved.
Designed by 3dVisuals Powered by Joomla!